USA

Idrettsreiser sammarbeider med American Adventures, spesialistene på USA, med hovedfokus på New England, Midtvesten og Alaska.

Ser du etter en alternativ storbyweekend i Boston, eller en familieferie med kultur og badeliv? Eller kanskje en reise med fokus på natur, mat, vin og det gode liv? Hva med en historisk reise langs The Oregon Trail eller oppleve Alaskas Villmark? Vi kan hjelpe deg med et skreddersydd tilbud.
Vi har 35 års erfaring med reiser til USA, og kan med stor kompetanse hjelpe deg å planlegge ferien i detalj; fly og hotell, leiebil og aktiviteter, bordbestillinger, sightseeing og alt annet som kan være med på å gjøre nettopp dette til den ferien du ønsker deg.

Vår erfaring og lokale kunnskap kan hjelpe deg å plukke riktig hotell på rett sted og til riktig pris. Vi vet hvor du bør bo hvis du forteller oss hva du ønsker av standard, beliggenhet og service. Detaljene er viktige for totalopplevelsen!
Kontakt oss for booking av hotell og reiseruter, eller så skreddersyr vi gjerne et unikt opplegg for akkurat deg – kontakt oss for en USA-prat!