Land, destinasjon

Avreise tidligst

Avreise senest

Reiselengde

Klassifisering

Typen

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Hvordan vil du bo

Pris

Iliessa Beach
Zakynthos-Argassi, Hellas

Hjemmekoselige Iliessa Beach er et litt eldre hotell fordelt på fire mindre hus som ligger i en hage med høye trær og mye planter. Flott bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med lett matservering. Hotellet ligger kun 20 meter fra den smale sandstranden, som nås via en trapp ra hotellområdet. Frokostservering på hotellet.

Gratis WiFi i resepsjonen. TV-salong. Biljard mot avgift. Liten lekeplass. Flere av restauranter, tavernaer og butikker i området.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: DR

2398 NOK
Pris per voksen Velg
Meridien Beach
Zakynthos-Argassi, Hellas

Leilighetshotellet Meridien Beach har et pent bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Hotellet ligger rett ved stranden og det er en rampe fra bassengområdet ned til havet. Poolbar med enkel matservering. Stranden er smal og en blanding av stein og sand. Det er ikke solsenger eller parasoller på stranden.

Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Selskapsrom. Butikker, restauranter, supermarked og bakeri i nærheten.

Les mer om Apollo Mondo Enjoy.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 1L

2498 NOK
Pris per voksen Velg
Porto Iliessa
Zakynthos-Argassi, Hellas

Porto Iliessa ligger i frodige omgivelser med et hyggelig hotellområde rett ved hovedgaten i Argassi. Stort bassengområde med barneseksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med drikke og småretter. Hyggelig takbar med utsikt over havet. Rett nedenfor hotellet ligger en smal strand. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Til Zakynthos by er det ca. 4 kilometer.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 2L

3598 NOK
Pris per voksen Velg
Windmill
Zakynthos-Argassi, Hellas

Windmill i Argassi er leilighetene fordelt på flere bygninger. Fint bassengområde med barneseksjon og pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller. Kort vei ned til den lille stranden som er en blanding av rullestein, sand og klipper. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Biljard. Liten lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Kort vei til restauranter, butikker og rullesteinstrand. Bakke opp til hotellet. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Begrenset trafikk.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 1L

2298 NOK
Pris per voksen Velg
Esperia
Zakynthos-Laganas, Hellas

Esperia ligger sentralt på bargaten i Laganas med kort vei til restauranter, barer og butikker. Her er det et fint bassengområde med eget barnebasseng, solsenger og parasoller samt poolbar som tilbyr enkle retter/snacks og drikke.

Gratis WiFi i resepsjonen og bassengområdet. Innendørs jacuzzi (mot betaling). Gangavstand til stranden. Gratis biljard og et lite treningsrom. Kort vei til restauranter, barer og butikker i sentrum. Trafikk og folkelivet i nærheten kan oppfattes som svært forstyrrende.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: DR

1898 NOK
Pris per voksen Velg
Cavo Orient
Zakynthos-Tragaki, Hellas

Rolig oase med fantastisk utsikt
Cavo Orient venter en ferie med hvile i fokus. Bassengområdet har gratis solsenger og parasoller med en henførende utsikt og en deilig bris fra havet. Her er det barnebasseng med skjerming for solen for de minste gjestene. Nedenfor hotellet ligger det et soldekk med et mindre antall solsenger og parasoller samt en smal klippe- og steinstrand.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café ligger ved siden av bassenget. Her har vi samlet helsejuice, lokale delikatesser og noen bedre viner. Dessuten har kaffespesialisten Johan & Nyström instruert kafépersonalet i kunsten å brygge skikkelig god baristakaffe.

Restauranter
Hotellets bufférestaurant ligger i andre etasje og har panoramavinduer med utsikt mot havet. Her serveres en rikholdig frokost- og lunsjbuffé hver dag. Om kvelden dekkes det til intim middagsbuffé med variert innhold. Hver kveld avsluttes med et lekkert dessertbord med kaker og bakverk fra hotellets eget bakeri. På menyen i hotellets á la carte-restaurant står greske spesialiteter og dagens fisk (bordreservasjon).

Nede på strandplatået ligger en nyåpnet snackbar som serverer småretter og snacks samt drikke. Det ligger to velkjente, gode restauranter i nærheten av hotellet. Den ene har i hovedsak fisk og skalldyr på menyen, mens den andre er av det mer tradisjonelle slaget og serverer greske retter. Spør i resepsjonen eller våre reiseleder på plass om flere tips.

Sport og trening
På våre Apollo Mondo Selected skal det være enkelt å være sunn. Cavo Orient har et lite trimrom med bra utstyr for deg som liker å trene på egen hånd, og fem dager i uken tilbys morgenyoga med skandinavisktalende instruktører. I blant arrangeres gruppetreningstimer og du kan alltid finne fine sykkelveier og løpeløyper i området. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen, og hotellet hjelper deg gjerne om du vil leie en sykkel. Tider og aktuelt ukeprogram finner du på hotellrommet.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Cavo Orient. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Hotellet ligger ved kysten og stranden nedenfor består for det meste av klipper. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Nærmeste supermarked ligger ca. 500 meter fra hotellet. Bussholdeplassen, for buss som kjører inn til Zakynthos by og Tsilivi to ganger om dagen, ligger ca. 50 meter fra hotellet. Parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: DR

4598 NOK
Pris per voksen Velg
Loukas On The Waves
Zakynthos-Tragaki, Hellas

Loukas on the Waves ligger nært stranden og har hyggelige leiligheter med balkong eller markbalkong samt havutsikt. Hotellet har et fint utendørsbasseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Trapp ned til stranden som kun ligger 20 meter fra hotellet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00. Vaskeri service mot avgift. Ca. 250 meter til supermarked og ca. 200 meter til bussholdeplass. Parkering.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 1E

2998 NOK
Pris per voksen Velg
Tsilivi Beach
Zakynthos-Tsilivi, Hellas

Familievennlig ved stranden
Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i Tsilivi. Hotellet består av to bygninger med ett stort bassengområde med to basseng og ett barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Jacuzzi som er åpen til visse tider. Poolbar. Rett nedenfor hotellet ligger hotellets fine sandstrand der det er solsenger, parasoller og vannsport mot avgift.

Bufférestaurant og Mondo Café
Hotellets bufférestaurant serverer god og sunn mat. Hotellet har også en á la carte-restaurant, og det ligger også en snackbar nede ved stranden som serverer enkle retter og drikke. I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du bestille god kaffe, nypresset juice og lokale bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Morsomt med Polly & Mino
For barna er det et bredt aktivitetsprogram med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.

Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino. På hotellområdet er også en lekeplass.

Gratis gruppetrening og treningssenter
På Tsilivi Beach kan du være med på fire gratis treningstimer om dagen, som ledes av våre skandinavisktalende instruktører. Her er det også et gratis treningsstudio. Les mer om trening på hotellet.

Øvrig informasjon
Resepsjonen som er åpen døgnet rundt. Gratis WiFi i fellesområdene. Spillrom med biljard, dart og bordtennis mot avgift. Hage. Begrenset lokaltrafikk.

Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Avreise: 2019-09-10

Hjemreise: 2019-09-17

Reiselengde: 7 dager

Bosted: DK

4463 NOK
Pris per voksen Velg
Centar
Baska Voda - Makarskas riviera, Kroatia

Centar er et lite familiedrevet hotell som kun har 6 leiligheter så her er det en rolig og fredfylt stemning. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Centar deler resepsjon og denne ligger på søsterhotellet Luxur. Til rullesteinstranden i Baska Voda er det bare noen minutters gange og du bor nesten i sentrum av Baska Voda, med et godt utvalg av restauranter og barer. ønsker du mer å velge i er det bare å hoppe på lokalbussen inn til Makarska. Bussturen tar ca. 20 minutter og bussholdeplassen ligger en knapp kilometer fra hotellet. Lokaltrafikk.

Avreise: 2019-09-11

Hjemreise: 2019-09-18

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 2L

3748 NOK
Pris per voksen Velg
Dijana
Baska Voda - Makarskas riviera, Kroatia

Dijana er et hyggelig, nybygd leilighetshotell med romslige og pene leiligheter. Lite bassengområde med gratis solsenger.

Gratis WiFi. Resepsjon som er åpen kl. 8.00-11.00. Hotellet ligger i rolige omgivelser og har allikevel kort vei til det meste. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.  Lokaltrafikk.

Avreise: 2019-09-11

Hjemreise: 2019-09-18

Reiselengde: 7 dager

Bosted: 3L

3198 NOK
Pris per voksen Velg