Det er ikke bare safari i Afrika som gjelder – mulighetene er mange. Vi har turen for deg! Opplev noe unikt og spennende som vil gi en uforglemmelig tur.
Finner du ikke noe som frister? Send oss en forespørsel nederst på siden.

Billetter og Attraksjoner

Vi sammarbeider med 365Tickets og Worldwide tickets. Vi kan skaffe billetter til konserter, turneringer, temaparker og attraksjoner verden over. Send oss en forespørsel nederst på siden så skal vi sende deg et tilbud.

 

Andre Opplevelser

 • Istanbul – Gateway to Asia

  kr 6.675

  Istanbul er uten tvil Europas mest eksotiske storbyreisemål. Folkelivet her har sitt helt eget særpreg, passe kaotisk og larmende, med en sjarmerende blanding av gammelt og primitivt med nytt og moderne. Her er historiske minnesmerker i verdensklasse; Hagia Sofia, Topkapipalasset og Den Blå moské. I tillegg er her mange spennende ting å gjøre, du kan, for eksempel, unne deg et tyrkisk bad, handle i Grand Bazar eller ta båten ut til de bilfrie Princes’ Islands i Marmara havet.

 • Grand Trans Siberian Express – fra Moskva til Beijing – VT


  En av verdens største reiseopplevelser – den 8000 kilometer lange reisen med tog fra Europa og til Øst-Asia


  Priser fra kr 46 000,-


  INNTEKT til klubben din utgjør kr.600,- per person.

 • Cruise i Middelhavet med verdens største og nyeste cruiseskip


  Et 8 dagers revolusjonerende cruiseeventyr i Middelhavet med Symphony of the Seas

  Denne våren har du muligheten til å være blant de aller første som går om bord på et splitter nytt luksusskip som vil revolusjonere opplevelsene til sjøs! Vi snakker selvsagt om verdens største cruiseskip - Symphony of the Seas.

   

 • Vietnam Food Adventure – RB

  kr 11.799

  A culinary journey through Vietnam, experiencing a variety of delicacies from the freshest seafood in Halong Bay to the best street snacks in Hanoi.

  INNTEKT til klubben din utgjør fra kr. 353,- per person.

 • Togreise gjennom Rocky Mountains – BNS


  På denne 9 dager lange reisen fra Calgary til Vancouver får dere underveis oppleve Canadas unike landskap fra orkesterplass om bord på Rocky Mountaineer. Dere får også tid til å nyte storslått natur i to av Canadas vakreste nasjonalparker - Banff og Jasper.

Forespørsel

INSTAGRAM