Idrettsreiser

Vi skreddersyr gruppeturer for alle typer idrett, og lager turprogram etter behov til treningssamlinger eller konkurranser.
Sammen med klubben lager Idrettsreiser forslag til innhold og aktiviteter, og bestiller alt det praktiske rundt reisen for din idrettsklubb. Vi tilrettelegger reiser etter klubbens behov, ønsker og budsjett.
 
Idrettsreiser selger også billetter til mange sportsarrengementer i verden. Idretts foreldre og andre engasjerte supportere som ønsker å se sine unge i aktivitet kan også bestille reiser i inn- og utlandet av oss. Vi lager et eget reiseopplegg for dere som skal følge og heie på utøverne i konkurranser. Send oss en mail så kommer vi med et reiseforslag til «supportergruppa".
 
Når du bestiller en reise hos oss deler vi våre inntekter med din idrettsklubb. Det vil si at du bidrar til med inntekter til din favoritt idrettsklubb din uten at du betaler mer eller gjøre noe annet enn å bestille hos oss. Send oss en forespørsel i skjemaet under så sender vi deg et uforpliktende tilbud.