Land, destinasjon

Reis fra

Avreise tidligst

Avreise senest

Reiselengde

Klassifisering

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Hvordan vil du bo

Pris

mario
Skiathos-Megali Ammos, Hellas

Mario er et enkelt hotell med meget hyggelig atmosfære og fin beliggenhet ved Megali Ammos-stranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Det er personale på hotellet mellom kl. 9.00 og 14.30 samt kl. 18.00 og 21.00. Ca. 200 meter til supermarked og ca. 650 meter til Skiathos by. Gangavstand til Skiathos by. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-28

Bosted: 1-ROMSLEILIGHET

Reiselengde: 21 dager

Fra: Oslo Lufthavn

12898 NOK
Pris per voksen Velg
louis creta princess aquapark
Kreta-Maleme, Hellas

Louis Creta Princess Aquapark & Spa i Maleme er et eldre hotell som består av en hovedbygning og to toetasjes sidefløyer, som ble oppusset for et par år siden. Stort bassengområde med to barnebasseng der det ene har lekestativ og vannsklie for de yngre barna. For å benytte den store vannsklien må man være fylt 6 år og minst 120 centimeter høy. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Poolbar med snacksbuffé.

På hotellet finnes det to restauranter: Én nylig renovert hovedrestaurant samt restauranten Asian Corner med asiatisk buffé, bordreservasjon. Til lunsj og middag finnes det en egen barnebuffé. Kveldsunderholdning flere ganger i uken, som minidisco, disco og karaoke.

Hotellet har en spaavdeling med behandlinger, massasje, badstue, manikyr og pedikyr mot avgift. Alle gjester får en 15 minutters massasje/opphold, som må bestilles innen to dager etter ankomst. Frisør mot avgift, tidsbestilling i resepsjonen. Treningsrom som er åpent mellom 10.00-18.00 og har 18 års grense. Biljard mot avgift. Lite spa med behandlinger mot avgift. Gratis bueskyting og minigolf, sandvolleyball, fotball og basketball, aerobic, bordtennis og tennis.

Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Lekeplass i nærheten av bassengområdet. Gullsmed og suvenirbutikk. Vaskeriservice. Barnevakt på forespørsel og mot avgift.

Til minimarked, tavernaer og butikker er det ca. 500 meter. Fra 0 til 150 meter til rullesteinstrand, avhengig av hvor på området du bor. Ca. 7 kilometer til Platanias. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i visse rom.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-15

Bosted: DOBBELTROM

Reiselengde: 7 dager

Fra: Oslo Lufthavn

8818 NOK
Pris per voksen Velg
mythos platanias
Kreta-Platanias, Hellas

Mythos Platanias har basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Poolbar med enkle retter og drikke.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid, personalet i poolbaren hjelper til når resepsjonen er ubemannet. Biljard mot avgift. Vaskeriservice og strykefasiliteter mot avgift.

Trapper inne på hotellområdet. Fortsetter du opp forbi hotellet kommer du til Pano Platanias, som er den gamle bydelen. Går du ned bakken kommer du til torget med restauranter, barer og shoppingmuligheter. Begrenset lokaltrafikk utenfor hotellet som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Lite minimarked like ved hotellet. Ved ankomst/avreise stopper bussen på hovedveien, hotellets egen transport bringer både gjester og bagasje resten av veien frem til hotellet.

Ved ankomst/avreise stopper bussen ved hovedveien, ca. 200 meter fra hotellet. Både gjester og bagasje transporteres videre opp en bratt bakke og frem til hotellet.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-14

Bosted: 2-ROMSLEILIGHET I ETASJE

Reiselengde: 7 dager

Fra: Kristiansand

5698 NOK
Pris per voksen Velg
porto platanias village
Kreta-Platanias, Hellas

Porto Platanias Village er bygd som en liten landsby med frodige busker og bed. Bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær kan hentes i hotellets supermarket. Pool-/snackbar og restaurant for frokost, lunsj og middag (pent antrekk).

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen 8.00-24.00. Gratis bordtennis. Vaskeriservice mot avgift. Gjestene er velkommen til å benytte bassengene, barneklubben og spaet på nabohotellet Porto Platanias Beach & Spa (noen aktiviteter mot avgift). Kort vei til stranden og spisesteder, barer og shopping. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Gjennomgangstrafikken og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Ved ankomst på nattestid, skal innsjekkingen gjøres på nabohotellet Porto Platanias Beach.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-15

Bosted: 1-ROMSLEILIGHET SUPERIOR

Reiselengde: 7 dager

Fra: Oslo Lufthavn

7998 NOK
Pris per voksen Velg
zoi
Kreta-Platanias, Hellas

Zoi er et enkelt leilighetshotell som passer for deg som ligger sen sentral beliggenhet og ikke stiller så høye krav til hotellet. Her bor du bare et steinkast fra stranden. Hotellet ligger i hjertet av Platanias, som er en av Kretas mest populære feriesteder. I nærheten av hotellet finner du butikker, restauranter og barer og det er alltid noe å finne på. Hotellet har ikke resepsjon og det er lokaltrafikk utenfor hotellet.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-14

Bosted: 2-ROMSLEILIGHET

Reiselengde: 7 dager

Fra: Ålesund

6998 NOK
Pris per voksen Velg
atlantis beach/rethymnon
Kreta-Rethymnon, Hellas

Atlantis Beach i Rethymnon er et utmerket hotell som består av én hovedbygning og seks bungalower. Stort bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med utsikt over havet. Taverna med greske spesialiteter (pent antrekk til middag). Snackbar med strandservice på stranden, samt gratis solsenger og parasoller. Gresk aften en gang i uken.

Gratis WiFi i fellesarealene. Internetthjørne mot avgift. TV-salong. Fint spa med ulike behandlinger, badstue, dampbad, manikyr og massasje mot avgift. Lite trimrom. Bordtennis. Lekeplass. Gangavstand til stranden som har fått EUs blå flagg for sitt rene vann. Kort vei til barer, kaféer og restauranter. Parkeringsmuligheter. Gjennomgangstrafikk.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-14

Bosted: FAMILIEROM MED 4 ORD. SENGER

Reiselengde: 7 dager

Fra: Bergen

7498 NOK
Pris per voksen Velg
bio
Kreta-Rethymnon, Hellas

Fine Bio i Rethymnon er et moderne leilighetsanlegg med bassengområde og barnebasseng. Gratis badehåndklær, solsenger og parasoller. Poolbar/restaurant som ligger delvis inne. Solsenger og parasoller på hotellets egne strandlinje, Bio Beach, mot avgift.

Á la carte-restaurant ved bassenget, bordreservasjon kreves og pent antrekk gjelder, dvs. ikke strandklær og menn må ha langbukse. Kveldsunderholdning med gresk og live musikk hver uke.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom. Spa med badstue og jacuzzi mot avgift. Lekeplass. Vaskeriservice og biljard mot avgift. Til sentrum i Rethymnon by er det bare en kort spasertur langs stranden. I Gamlebyen finner du flere koselige restauranter, butikker, kaféer og sjarmerende gater.

Ved ankomst og avreise stopper transferbussen ca. 150 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Bytrafikk.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-14

Bosted: 2-ROMSLEILIGHET

Reiselengde: 7 dager

Fra: Trondheim

8548 NOK
Pris per voksen Velg
kambos village g d's hotels
Kreta-Agia Marina, Hellas

Kambos Village G D's Hotels i Agia Marina er et populært leilighetshotell som består av flere mindre hus spredt utover i en frodig hage. Fint bassengområde med to basseng og barnebasseng samt poolbar, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Gangavstand til stranden i Agia Marina.

Lite treningsstudio med 18 års grense, yngre personer i selskap med voksne. Volleyballbane. Lekeplass, et lite lekerom og aktiviteter i hotellets regi noen timer pr. dag ca. 5 ggr/uke. 

Gratis WiFi i resepsjonen. Trapper inne på hotellområdet. Kort vei til strand, spisesteder, kaféer og barer i Agia Marina. Ca. 900 meter til Platanias sentrum, og ca. 8 kilometer til Chania.  Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-21

Bosted: 2-ROMSLEILIGHET

Reiselengde: 14 dager

Fra: Bergen

14748 NOK
Pris per voksen Velg
cavo spada deluxe giannoulis
Kreta-Kolymbari, Hellas

Tiltalende Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels utenfor Kolymbari har fin beliggenhet nær stranden. Stort og innbydende bassengområde med et hovedbasseng og barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær (depositum). Poolbar. Gratis solsenger og parasoller på hotellstranden.

Fint spa og gode sportsfasiliteter
Hotellet har et fint og godt utstyrt spa med stor behandlingsmeny, badstue og dampbadstue mot avgift. Gratis oppvarmet innendørsbasseng og trimrom. Det er 16 års grense i spaet, innendørsbassenget og trimrommet. To tennisbaner; utstyr mot avgift. Boule. Her kan du lese alt om trening på hotellet.

Tren som en olympier på Cavo Spada
Anlegget er tilpasset olympisk standard siden det var arena for den svenske olympiatroppen før vinter-OL 2018. Som gjest kan du nå nyte godt av dette og benytte Mediterranean Olympic Gym, et nybygd utendørs treningssenter med solbeskyttelse for styrketrening, gruppetrening og annen utendørstrening.

Flere restauranter
Bufférestaurant med greske og internasjonale retter; Taverna Sea Line serverer middelhavsinspirert mat og har også temakvelder (medio mai til september). Á la carte-restauranten Azzurro har italiensk mat på menyen, temarestauranten Avra serverer middag med middelhavsinspirerte smaker. Matlagingskurs, samt vin- og olivenoljesmaking en gang i uken (påmelding i resepsjonen). Bar. Pent antrekk i alle restauranter.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Lekerom og barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale. Room service mot avgift. Det finnes en liten kiosk på hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 6 kilometer til Maleme, ca. 2 kilometer til Kolymbari og 18 kilometer til Chania by. Lokaltrafikk.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-14

Bosted: FAMILIEROM MED 2 ORD. SENGER

Reiselengde: 7 dager

Fra: Bergen

12398 NOK
Pris per voksen Velg
mario
Skiathos-Megali Ammos, Hellas

Mario er et enkelt hotell med meget hyggelig atmosfære og fin beliggenhet ved Megali Ammos-stranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Det er personale på hotellet mellom kl. 9.00 og 14.30 samt kl. 18.00 og 21.00. Ca. 200 meter til supermarked og ca. 650 meter til Skiathos by. Gangavstand til Skiathos by. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Avreise: 2019-09-07

Hjemreise: 2019-09-28

Bosted: DOBBELTROM

Reiselengde: 21 dager

Fra: Oslo Lufthavn

12548 NOK
Pris per voksen Velg