På denne siden har vi samlet de vanligste reiserelaterte spørsmålene.  Om du ikke finner svaret, kan du kontakte oss på post@idrettsreiser.no eller telefon +47 456 00 384 (Mandag til fredag 09:00-16.30).

FAQ

Hvordan får jeg bestillingsbekreftelsen min?

Bestillingsbekreftelsen din sendes på epost fra den leverandøren du reiser med. Dersom du ikke mottar den kan du sende oss en e-post post@idrettsreiser.no eller ringe oss 456 00 384 så hjelper vi deg.

Kan jeg endre billetten min, og hva koster det?

Det er ulike regler for endring/avbestilling av billetter. Vi kan ikke garantere at billetten kan endres eller bookes om, men send oss en mail post@idrettsreiser.no så skal vi hjelpe deg.

Kan dere bestille leiebil til meg?

Ja, vi kan hjelpe deg med å bestille leiebil. Vi har gode avtaler med leiebilfirma på alle våre destinasjoner, send oss en mail post@idrettsreiser.no.

Jeg trenger assistanse på flyplassen, hvordan gjør jeg det?

Ta kontakt med oss, post@idrettsreiser.no eller tlf. 456 00 384 så hjelper vi deg med å arrangere dette. 

Trenger jeg visum?
Mange reisemål krever visum og dette er meget viktig å ha klart før avreise. Klikk HER for informasjon om visum. Husk at mange land krever at passet er gyldig i 3 eller 6 månder etter avreise eller hjemkomst. Vi anbefaler at du tar kontakt med den lokale ambassaden dersom du er usikker på reglene.
Hvor mye bagasje kan jeg ta med?

Flyselskapene har ulike regler for tillatt bagasje. Sjekk med din reise leverandør ved å gå inn på deres nettside, eller kontakt oss så skal vi hjelpe deg. Send oss en epost på post@idrettsreiser.no eller ring oss på 456 00384.