”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel.

Pris pr person 11.300,- NOK*
Grasrotandelen for denne pakken er kr. 390,-

 

 

Storbyferie i Lisboa, Portugal

 

Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt, og vi kommer oss lett opp og ned med byens fargerike trikker. I de sjarmerende smugene i den gamle bydelen Alfama, kan vi spise grillede sardiner og drikke husets vin som portugiserne gjør - mens fado-sangerinnen griper oss i hjertet med strofer om smertefull lengsel etter kjærlighet. Vi bor i Lisboa, og tar utflukter for å besøke små pittoreske byer, monumenter, historiske slott og klostre.

 

 • Dagsprogram:

  1. dag        Gardermoen – Lisboa Fly til Lisboa. På flyplassen møter lokalguide oss for transfer til Hotel Júpiter Lisboa (4*), som ligger sentralt i Lisboa. Når klokken viser kveld, spiser vi middag inkl. drikke på lokal tapas-restaurant.   

  2. dag        I Lisboa – sightseeing Sightseeing med lokalguide i Lisboa. Åsene på begge sider av byen trekker hus og gater sammen til et sjarmerende sentrum. Alfama er ett av Lisboas eldste og mest fargerike kvartaler, med labyrinter av smale gater og trapper. Det er her de melankolske fado-sangerinnene inntar barene når mørket faller på. Vi skal også innom flere kvartaler og shoppingområdet Baixa. Resten av dagen på egen hånd.

  3. dag        Sintra og Cape Roca Utflukt med lokalguide til Sintra og Cape Roca. Sintra er en liten, sjarmerende perle som står på UNESCOs liste over verdens kulturminner for sin flotte arkitektur. Sintra har også en praktfull beliggenhet mellom dramatiske fjelltopper. Tid på egen hånd for lunsj og shopping i de trange smugene, før vi drar videre til Cape Roca - det vestligste punktet i Europa. Vi kjører deretter til fiskehavnen i Cascais, og langs Estoril-kysten tilbake til Lisboa. Felles middag. 

  4. dag        Belém og Mosteiro dos Jerónimos  Det tar oss en halvtime å kjøre til bydelen Belém. Det var her ved Tejo-elvens munning at de store sjøfarerne dro ut for å oppdage verden. Dette blir markert av et monument over portugisiske oppdagelsesreisende. I Belém skal vi også se det UNESCO-beskyttede klostret Mosteiro dos Jerónimos – en av Portugals mest opplevelsesverdige bygninger – og utsiktstårnet Torre de Belém. Ettermiddagen fri.

  5. dag        Óbidos, Nazaré og Alcobaҫa I dag skal vi besøke middelalderbyen Óbidos - en vakker by med hvitkalkede fasader, omgitt av festningsmurer fra 1300-tallet. Tid på egen hånd for lunsj i Nazaré, en liten fiskerlandsby som har bevart sine stolte tradisjoner og opprinnelige sjarm. Vi besøker også Alcobaҫa-katedralen. Mot tillegg: Fado-middag inkl. drikke.

  6. dag        Lisboa – Gardermoen Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

 • Avganger:

  6 Dager

  • Avreise:
   Dato: 25.09.2017
   Norwegian: Oslo Lufthavn - Lisboa
   Avreisetidspunkt: 10:45.
   ETA13:55.

   

  • Hjemreise:
   Dato: 30.09.2017
   Reise: Lisboa - Oslo Lufthavn
   Avreisetidspunkt: 10:55.
   ETA: 15:45.

 • Pris:

   Pris fra: 11.300.- Grasrotandelen for denne pakken er kr. 390,-

  Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Lisboa t/r, 5 overnattinger på 4*hotell i Lisboa, 5 frokoster og 3 middager m/drikke, utflukter/sightseeinger med lokalguide iflg. turbeskrivelse, transfers med buss, reiseleder fra Peer Gynt Tours.

  Transporttype:Norwegian

  Tillegg for enkeltrom:      Kr. 2.200,- p.p. Mot tillegg. Fado-middag inkl. drikke kr. 350,- p.p. Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

  Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise.

  

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon.

 

 

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang