Vandreturene går langs kysten og i innlandet langs postkort-landskap.

Pris pr person 11.990,- NOK*
Grasrotandelen for denne pakken er Kr. 410,- per. pers.

 


Catalonia
byr på postkort-landskap. Området er foreløpig et uoppdaget reisemål for turgåere – men byr på flotte landskaper med bølgende daler, innbydende strender, grønne skoger og dramatiske klipper, ekte spansk landsbyfølelse, god mat og vin. Under hele oppholdet bor vi på hotell i Santa Susanna, et sjarmerende badested med rolig atmosfære. Vi tar daglige vandringer på 11-14 kilometer. Vandreturene går langs kysten og i innlandet. Vandringene passer for alle som liker og er vant til å gå, og som ikke ønsker så krevende vandringer.

 • Dagsprogram:

  1. dag    Gardermoen – Barcelona – Santa Susanna

  Fly fra Oslo Lufthavn til Barcelona. Busstransfer til Santa Susanna, som ligger 6 mil nord for Barcelona. Byen har fine strender og et lite sentrum. Vi sjekker inn på Aqua Onabrava Hotel (4*), som ligger på byens strandpromenade. Hotellet har stort bassengområde ute, innendørsbasseng, spaavdeling og treningssenter. Ettermiddagen fri til å rusle på egenhånd eller til å benytte seg av hotellets fasiliteter. Informasjonsmøte om ukens vandringer. Felles middag.   

  2. dag    Vandring fra Santa Susanna til Sant Pol de Mar

  Frokost. I dag skal vi vandre fra hotellet og langs den flotte stranden i Santa Susanna. Når vi ankommer Calella går vi videre inn i fjellandskapet i Montnegre naturreservat, og fortsetter langs den gamle smuglerruten til den autentiske landsbyen Sant Pol de Mar. Vi besøker den gamle kirken og den kjente skolen i moderne stil. Underveis spiser vi lunsjpakke. Tog tilbake til Santa Susanna. Felles middag. Distanse: 14 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 170 meter.  

  3. dag    Vandring til Monells

  Etter frokost blir det transfer til vårt startsted for dagens vandring. Vandringen går gjennom grønne marker og skog til den mystiske middelalderbyen Monells – "Catalonias Toscana". Byen sies å være en av de vakreste i Catalonia. Lunsjpakke og middag inkludert. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 230 meter. 

  4. dag    Fridag i Santa Susanna

  Frokost. Dagen fri til å benytte seg av hotellets fasiliteter, eller til å utforske Santa Susanna på egen hånd. Individuell lunsj og felles middag.  

  5. dag    Vandring langs kysten til Palamòs

  Frokost. Transfer til vårt startsted for vandringen. I dag skal vi vandre langs den uberørte og dramatiske kysten med flotte viker og strender til Palamòs – regionens viktigste havneby med fiskemarked hver ettermiddag.  Vandringen har varierte landskaper og flott utsikt. Den vakre fiskelandsbyen S´Alguer er et bortgjemt lite paradis. Castell sies å være en av Costa Bravas vakreste stender, og klippeformasjonene mot Calella de Palafrugell er også ett av høydepunktene på dagens vandring. Lunsjpakke og felles middag inkludert. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 360 meter.  

  6. dag    Vandring til vingård med vinsmaking og lunsj

  Vi spiser frokost på hotellet. I skråningene fra kysten mot Alella ligger vinrankene på rad og rekke. Vi starter dagens vandring i landsbyen Valromanes og krysser naturreservatet Serralada før vi kommer til vinområdet. På bodegaen Bouquet d´Alella får vi servert lunsj, samt smake to viner som produseres på gården. Felles middag på hotellet. Distanse: 11 km. Varighet: 5 timer. Opp-/nedstigning: 260 meter.

  7. dag    Montserrat med vandring

  Frokost. I dag skal vi til fjellkjeden Montserrat. Stedet er mest kjent for benediktinerklosteret som ligger i fjellet. Fjellformasjonene er spesielle med spisse topper. Vi skal opp til den høyeste toppen, og det er noe bratt og mange trapper i dag. Lunsjpakke og middag inkludert. Distanse: 12 km. Varighet: 6 timer. Opp-/nedstigning: 460 meter.

  8. dag    Santa Susanna – Barcelona – Gardermoen

  Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

  Programmet er preliminært. Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.

 • Avganger:

  Dager:8

  • Avreise:
   Dato: 10.10.2017
   Reise: Oslo Lufthavn - Barcelona
   Avreisetidspunkt: 09:00.
   ETA:12:20
  • Hjemreise:
   Dato: 17.10.2017
   Reise: Barcelona - Oslo Lufthavn
   Avreisetidspunkt: 13:05.
   ETA:16:30

 • Pris:

  Pris fra kr: 11 990,-
  Grasrotandelen for denne pakken er Kr. 410,- per. pers. 
   
  Inkludert i grunnprisen:
  Fly Oslo–Barcelona.
  7 overnattinger på 4*Aqua Onabrava Hotel, Santa Susanna.
  Transfers med buss og tog iflg. turbeskrivelse.
  5 vandringer med engelsktalende vandreguide.
  7 frokoster, 4 lunsjpakker, 1 lunsj og 7 middager.
  Vinsmaking og reiseleder.
   
  Tillegg for enkeltrom:                  Kr.   1.500,-

  Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person. 

  Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise.

  

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang