Nyheter

Med hele 3 juniorer videre til semifinale og 1 senior direkte videre til finale i 1 og 2 baton ble det en pangstart på mesterskapet!

jul 18, 2016 Hit: 640 Skrevet av 
Den norske troppen er veldig fornøyd etter European cup 2016 i Sportsdrill

European cup 2016 i sportsdrill

Sofia Rolland,  gikk videre til semifinale i one baton level A.  Sigrid Slettvold og Maren Karlsen gikk videre til semifinale i  one baton level B. Maiken Steffensen presterte på toppnivå og ble belønnet med en plass direkte i finalen i både one baton level A og two baton i level B i senior klassen.

Det norske juniorparet Martine Gran Arnone og Karoline Aamelfot Tveit hadde også innledende runder på torsdagen. Etter en feilfri kjøring tok de seg direkte videre til finalen med en sterk 4.plass, bak Italia, Frankrike og Spania!

Fredag var det klart for semifinale og freestyle. Sofia Rolland gjorde feilfri gjennomkjøring av sin 1 baton og klatret opp til 14.plass i one baton level A junior. I junior level B tok Maren Karlsen en fin 13.plass mens Sigrid Slettvoll som lå på 6.plass fikk dessverre litt nerver av presset og det gikk litt flere staver enn ønsket, hun endte derfor på en 15.plass i klassen 

I freestyle hadde vi 3 juniorer og en senior med. Lisa Leikanger tok en 27.plass i senior. Jorna Knudsen gjorde feilfri gjennomkjøring og tok med seg en 26.plass i junior. Karoline Aamelfot Tveit og Synnøve Rødal tok seg derimot videre til semifinalen med en sterk 15. og 16.plass i de innledende rundene.

Lørdag var det klart for semifinale i freestyle, tropp og finalen i 1 og 2 baton. Jentene i junior freestyle gjorde en god jobb, men nervene tullet det litt til for de i gjennomføringen og det ble et mist eller to mer enn ønsket. Men begge jentene var sterke på gulvet og gjorde en fantastisk figur for Norge! 

Karoline Aamelfot Tveit tok en fin 16.plass og Synnøve Rødal havnet på 20.plass. 

Troppen vår stilte i en utrolig stor klasse med hele 17 tropper! De hadde en kjempe fin gjennomkjøring og var sterke på gulvet! Konkurransen var beintøff og svært få poeng skilte utøverne i toppsjiktet og jentene tok en meget god 8.plass, svært tett inntil 6.plassen.

Maiken Steffensen gjorde en god finalerunde. Hun tok tilslutt en sterk 4.plass i one baton level A og 2.plass i two baton level B. Dette er et historisk resultat for Norge som aldri før har tatt medalje i et internasjonalt mesterskap!   

Søndag var det klart for finale i junior par! Martina Gran Arnone og Karoline Aamelfot Tveit kjempet hardt i finalen. Det var en utrolig hard konkurranse og jentene gjorde en utrolig god jobb. De beholdt 4.plassen sin. Dette er den beste plassering Norge har tatt i par internasjonalt og vi kunne ikke vært mer stolt av jentene!

Resultater European cup 2016 i Sportsdrill

 

2 baton senior kvinner – level B

 1. plass – Maiken Steffensen

 

Solo (1 baton) senior kvinner – level A

 1. plass – Maiken Steffensen
 2. plass – Lisa Leikanger

 

Solo (1 baton) junior kvinner – level A

14. plass –Sofia Rolland

18. plass – Alida Van Wjingaarden

21. plass – Henriette Ameln

 

Solo (1 baton) junior kvinner – level B

 1. plass – Maren Karlsen
 2. plass – Sigrid Slettvold
 3. plass – Milla Jian Haugen

 

Freestyle solo junior

 1. plass – Karoline Aamelfot Tveit
 2. plass – Synnøve Rødal
 3. plass – Jorna Knudsen

 

Freestyle solo senior

 1. plass – Lisa Leikanger

 

Par junior

 1. plass – Martina Gran Arnone & Karoline Aamelfot Tveit

 

Tropp

 1. plass 

 

jentene I troppen fra Fana IL; Camilla Midtun Homme, Milla Jian Haugen, Elina Bianca Moss, Nora Bakke Kristiansen, Jorna Knudsen, Sofia Rolland & Alida Van Wjingaarden.

Sist redigert tirsdag, 27 september 2016 17:47
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang