Tallinn regnes som en av Baltikums vakreste byer og er kjent for sin middelalderbebyggelse.

Ta kontakt for pristilbud

 

Tallinn, hovedstaden i Estland, regnes som en av Baltikums vakreste byer og er kjent for sin middelalderbebyggelse. Tallinn har en rekke med forskjellige butikker, barer og restauranter. Gatene er lagt av brustein og er fulle av sjarm. Dette er en by som treffer de fleste rett i hjertet, og blir der.

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

 

 • Aktiviteter:

  Omvisning og smaksprøver på Saku Ølbryggeri Det eldste bryggeriet i Estland vil introdusere sin historie, produksjonsprosess og produkter. Omvisningen varer i ca 1,5 timer, noe av tiden tilbringer du i bryggeriet for å lære noen fakta om produksjonsprosesser og noe vil bli brukt på smaking av produkter fra Saku Bryggeri - vann, brus, cider og øl.

  Sovjetskattejakt i Patarei fengselet KGB ankommer hotellet, og tar med seg alle vestlige kapitalister til fengselet med sine egne busser. Her blir det servert vodka, og man får høre russisk propaganda. Gruppen blir delt inn i lag, og må løse forskjellige oppgaver. Instruktører i sovjetiske kostymer bedømmer og bistår lagene på stedet. Det blir selvfølgelig seremoni med premie til vinnerlaget.

  Kidnapping En enklere utgave av overfor; utvalgte deltagere kidnappes fra møterom eller et annet sted, og blir tatt med til fengsel i autentiske busser med ”bevæpnet milits”. Det blir underveis forhør av de arresterte. Resten av gruppen må bevise at personene er uskyldige og kan frifinnes.

  Andre muligheter:

  - Gocart / Paintball /Rappelering - Paintball - GPS kryssord eller rebusløp i Gamlebyen - Foto jakt - Pub til pub tur - Sightseeing til fots/med buss med skandinavisktalende lokalguide - Sykkeltur

 • Hotell, resturanter, service og fly:

  Hoteller: Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

  Restauranter: Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

  Service: På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

  Fly direkte fra for eksempel: Gardermoen, Værnes eller Torp

 

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon.

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Mer i denne kategorien « Firmatur Barcelona

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang