Barcelona er manges favoritt, og ikke uten grunn. En firmatur hit vil by på severdigheter på rekke og rad.

Ta kontakt for pristilbud

 

Barcelona er manges favoritt, og ikke uten grunn. En firmatur hit vil by på severdigheter på rekke og rad. Deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er Barcelona begunstiget med strandpromenade og 6 km lang badestrand ned mot Middelhavet. Barcelona er også alle fotball-elskeres Mekka!

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

 

 • Aktiviteter:

  Bysightseeing Dette er en generell bysightseeing i buss, der dere får se de største attraksjonene i byen. Den viser dere de viktigste severdighetene både fra et kunstnerisk og kulturelt ståsted, og lære dere byen å kjenne.

  Walking tapas-tour Historie kombinert med gastronomi, stopp ved forskjellige tapasbarer, med smaksprøver. Turen tar ca 4 timer, og inkluderer smak av 9 varme og kalde tapas og 3 vinglass/øl, og engelsktalende guide.

  Kokkekurs Det tilbys ulike kokkekurs; Lære lage tapas, spansk mat eller katalansk mat.

  Andre muligheter:

  - Billetter til FC Barcelonas hjemmekamper - Stadionomvisning på sagnomsuste Camp Nou – FC Barcelonas hjemmebane - Flamencoshow - Sykkeltur utenfor Barcelona - Tur til et av vindistriktene rundt byen - Gourmetsmaking, skinke/ost/vin/sjokolade - Lær å lage Paella - Strandaktiviteter - Fallskjermhopping - Helikopter sightseeing - Luftballong tur

 • Hotell, resturanter, service og fly:

  Hoteller: Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

  Restauranter: Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

  Service: På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.

  Fly direkte fra for eksempel: Gardermoen eller Torp

 

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang