Syden http://idrettsreiser.no Sat, 23 Sep 2017 12:33:25 +0000 Joomla! - Open Source Content Management nb-no Esmeralda Maris resort på Fuerteventura http://idrettsreiser.no/ferie/syden/idrettsreisers-utvalgte/ferie-syden-fuerteventura-esmeraldaresorts http://idrettsreiser.no/ferie/syden/idrettsreisers-utvalgte/ferie-syden-fuerteventura-esmeraldaresorts Esmeralda Maris resort på Fuerteventura
Esmeralda Maris ligger på sydspissen av Fuerteventura, i Costa Calma. En grønn oase med flotte strender, en hyggelig strandpromenade, flere restauranter og en shoppingsenter. Priser pr. rom pr. dag fra …

 

 

Det er kun 400 meter til stranden og ca 10 minutter å gå til sentrum. Flotte turmuligheter langs vannet, hvor flere hyggelige småbyer ligger på rad og rekke; Moro Jable, Pajara, Gran Tarajal, La Pared, La Lajita og Tarajalejo.

Esmeralda Maris har 4 stjerner, leilighetene er romslige og av god standard. Alle har bad med hårføner og badekar, kjøkkenkrok med mikro, kjøleskap og kaffemaskin. Rommene har radio, PC uttak, satellitt-TV, safe og aircondition. Det er gratis WiFi i lobbyen.

Alle leiligheter har havsutsikt og du kan velge mellom 1 eller 2 soverom. Halvpensjon mot et lite tillegg. 

 

[toggle_box]
[toggle_item icon="•" title="Om Fuerteventura:" active="yes|no"]

Øya er 20 millioner år gammel, og den eldste av Kanariøyene. Sydspissen av øya ble utviklet for turisme så sent som slutten av 70-tallet.

Rett sør for anlegget ligger Fuertaventuras senter for windsurfing og Kiteboarding, Playa Sotovento. Her er det et eldorado for utøvere, med mer enn 4 km strand med perfekte vindforhold.

[/toggle_item]

[toggle_item icon="•" title="Priser:" active="yes|no"] 

Priser per leilighet per dag 01.07.16 - 31.10.16 01.11.16 - 22.12.16 23.12.16 - 02.01.17 03.01.17 - 02.02.17
1 soverom med havsutsikt 950 kr 775 kr  1190 kr 820 kr
2 soverom med havsutsikt 1150 kr 895 kr 1370 kr 950 kr
ink. halvpensjon pr. pers/pr. dag 180 kr 180 kr 180 kr 180 kr

Grasrotandelen for denne pakken er Kr. 60,- Per døgn

[/toggle_item]

[/toggle_box]

 

[testimonial author="Susiz"] Romslig, rent og stille bungalows- vi kommer snart tilbake![/testimonial]

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon

 

 

 • fuerteventura
 • syden
 • kanariøyene
  ]]>
  jeffrey@abx.no (Jeffrey Spronk) Syden Thu, 16 Jun 2016 11:44:00 +0000
  Kjempetilbud på norskeid feriebolig i Paphos, Kypros http://idrettsreiser.no/ferie/feriebolig/idrettsreisers-utvalgte/feriebolig-paphos-kypros http://idrettsreiser.no/ferie/feriebolig/idrettsreisers-utvalgte/feriebolig-paphos-kypros Kjempetilbud på norskeid feriebolig i Paphos, Kypros
   Idrettsreiser har gleden av å kunne tilby utleie av et flott feriehus på Kypros til markedets beste priser! Ukesleie fra 11.450,- NOK* Grasrotandelen for denne pakken er Kr. 900,-

   

   

  Huset er på 240m2, har 4 soverom, 3 bad over 2 ½ etasje og har sengeplass til 8 personer. Huset er koselig og meget velutstyrt med gjennomgående god standard.

  Huset har sentralvarme, peis, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og mikrobølgeovn. Tilgang til TV/video, WIFI og aircondition.

  Ute er det svømmebasseng, jacuzzi og et lite men funksjonelt utekjøkken med grill og en fantastisk utsikt! Huset har egen garasje. Alt sengetøy og håndkle er inkludert. Hovedrengjøring hver uke. 

   

  [toggle_box]

  [toggle_item icon="•" title="Paphos:" active="yes|no"]

  Paphos ligger sør-vest på Kypros, bare en 1,5 times kjøreturen fra flyplassen i Larnaca. I Paphos ligger det også en flyplass, men direkteruten til Kypros flyr Norwegian til Larnaca.  

  Landsbyen er en av de eldste på øya med full av historie, og er i 2017 Europeisk kulturhovedstad.

  I Kato Paphos(sentrum) finnes flere små sandstrender, og en lang strandpromenade som går hele veien til havnepromenaden og havnen. Lags havnepromenade ligger det flere spisesteder, kafeer og butikker. Midt i sentrum ligger Kypros mest moderne kjøpesenter fra 2013 med rundt 120 butikker og flere spisesteder.

  Huset ligger i et rolig område, 10 minutter fra strand/sentrum med bil.

  Dagligvarer kan kjøpes i tettstedet Mesogi, 5 minutter unna huset. Et lite tettsted med to butikker, restauranter og barer. I Paphos er det flere større supermarkeder som Lidl og Carrefour, med bredt utvalg av varer. Lokalkartet ligger klart i huset.

  [/toggle_item]

  [toggle_item icon="•" title="Aktiviteter:" active="yes|no"]

  I området er det en badepark, en dyrehage og flere gresk/kypriotiske kulturminner. Det er flere golfbaner i området, hvor Mintis Hills kun ligger 4 kilometer fra huset. Vannsportaktiviteter som vannski, vannscooter, paragliding og dykking tilbys på stranden. En rekke med merkede turstier finnes i området, også langs stranden. Det tilbys også flere forskjellige utflukter med både båt og buss fra Paphos. Ta en dagstur rundt på øyen, eller bli mer kjent med den fantastiske byen med en av City Sightseeing bussene.

  I huset ligger det klart forslag til forskjellige aktiviteter med kjøreruter. Et turistkontor finner du i sentrum av byen om du skulle trenge mer informasjon på reisen.

  Kypros er et velkjent treningssenter for verdens sykkelelite. Øya har et perfekt klima for sykling, spesielt i månedene oktober og april. Da ligger temperaturene på mellom 15°C og 25°C, og den årlige regnmengden er lav i sammenligning med europeiske land. En annen ting som er ulikt andre Europeiske og Middelhavsland, er den sterke motvinden som er en forbannelse for syklister, den inntreffer sjelden på Kypros.

  Spør oss om tips. 

  [/toggle_item]

   

  [toggle_item icon="•" title="Betingelser:" active="yes|no"] 
  Minimumsleie er 1 uke, lørdag til lørdag. Leien betales 4 uker før ankomst. Ukesleie er kun kr 11450.- (Høysesongtillegg kr 2000.- per uke i perioden 25.06-14.08). Inklusiv sengetøy, håndklær og sluttrengjøring. 

  Tilbud på uke 2 er 9950 NOK.

  Grasrotandelen for denne pakken er totalt Kr. 1800,-

  [/toggle_item]

  [/toggle_box]

   

  [testimonial author="Jan Dietrichson"] Jeg har bodd på Olympus 91 en gang og det var en kjempefin opplevelse! Jeg har prøvd turstier og gikk langs stranden, testet vinturer sammen med min familie og brukte golfbanene i nærheten. Ferieboligen egner seg til familier eller venner som ønsker seg kultur, flere aktiviteter eller bare å slappe av. [/testimonial]

  Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
  Skriv inn din e-post for mer informasjon

   

   

  • feriebolig
  • paphos
  • kypros
   ]]>
   jeffrey@abx.no (Jeffrey Spronk) Feriebolig Thu, 14 Apr 2016 08:28:18 +0000