Idrettsreiser selger ikke flybilletter, men oppgir lenker til flytilbud som vi håper er aktuelle for deg. På nettsidene til de flyselskapene du vil booke er alt organisert for å hjelpe deg med din booking. Vi vil allikevel gi deg noe informasjon som kan være nyttig å kjenne før booking.

aug 14, 2015 Hit: 2729
Reisevilkår

 

 • Angrefrist:

  Angrefristlovens § 19 gjelder ikke ved kjøp av flybilletter på internett. Paragrafen gir unntak for enkeltstående tjenester som selger forplikter å levere på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom. Reisetjenester går inn under dette unntaket og man kan derfor ikke angre seg etter at man har bekreftet en bestilling.
 • Utstedelse av flybilletter:

  Når du har bekreftet din bestilling, vil en billett bli utskrevet kort tid etter. I de aller fleste tilfeller vil en elektronisk billett bli skrevet ut. Denne billetten vil bli sendt til den oppgitte epostadressen. I de tilfellene hvor det ikke er mulig å utstede elektroniske billetter, vil papirbillettene bli sendt tilden oppgitte postadressen.
 • Navn på reisende:

  APå de fleste lavprisbilletter er det ikke mulig å endre navn på reisende etter at billettene er utstedt. Dette gjelder også små skrivefeil. Navn på de som reiser må skrives slik de fremkommer i passet. I de tilfeller hvor det er mulig å endre navn, vil gebyrer belastes deg som kunde. I de tilfeller hvor det ikke er mulig å endre navnet må man kjøpe og betale for en ny billett. Vi gjør spesielt oppmerksom på at mellomnavn stort sett alltid skal settes inn under fornavn. Sjekk ditt pass slik at du er sikker på at dette blir riktig.
 • Gruppereiser:

  Om flere enn 9 personer reiser sammen regnes dette som en gruppereise. Dette kan ikke bestilles på vår nettside. Send oss en forespørsel. Reglene for gruppereiser er i de fleste tilfeller andre regler som gjelder for slike reiser.
 • Forsikringer:

  Reiseforsikring er et ”must” Idrettsreiser anbefaler et godt selskap som også støttet idretten” Kontakt oss
 • Praktisk informasjon om reisen:

  Reise med barn: Rabatten for barn vil variere med flyselskap og alder på barna. Barn under 2 år har ikke eget sete og må sitte på fanget til reisefølge. Om man ønsker ordinært sete også for en baby må ordinær barnepris betales.

  Sjekk din reiserute: Det er viktig at du dobbeltsjekker at alle datoer/tider stemmer før du bekrefter bestillingen. Når du klikker på bestill bekrefter du samtidig at informasjonen er korrekt. Du er selv ansvarlig for å medbringe billett, pass, samt eventuelle visum for hele reisen.

  Enveisbillett: Hvis man skal reise til land utenfor EØS området, må man i mange tilfeller ha en returbillett. Hvis man kun kjøper en enveisbillett, kan man bli nektet innreise. Eventuelle kostnader i forbindelse med dette må dekkes av deg som kunde. Sjekk med det respektive landets ambassade eller konsulat om reglene som gjelder for landet du

  På flyplassen: Vi anbefaler våre kunder å være ute i god tid før flyavgang. Dette fordi det ofte oppstår køer, både ved innsjekk og for å komme gjennom sikkerhetskontrollen. På innenlandsreiser anbefaler vi at du er på flyplassen senest 1 time før flyavgang, på reiser innen Europa senest 2 timer og for reiser utenfor Europa senest 3 timer før flyavgang.

  Pass, visum og vaksiner: Kunden er selv ansvarlig for å ha gyldig pass, visum og vaksinasjoner i orden for det reisemålet som skal besøkes. Merk at dette også gjelder land man kun mellomlander i. Enkelte land krever også at passet er gyldig i 6 måneder etter hjemreise. Vi vil spesielt gjøre oppmerksom på at de som skal reise til eller via USA, må ha et elektronisk lesbart pass, samt registrere seg hos ESTA senest 72 timer før avreise. Se avsnittet om reiser til USA for mer informasjon.

 • Endring/avbestilling av flybilletter:

  Avbestilling/endring av flybilletter: De fleste av billettene som selges hos Idrettsreiser.no kan enten ikke endres eller avbestilles uten kostnader. For mange billetter er det ikke mulig å endre i det hele tatt, mens andre billette kan endres/avbestilles mot et gebyr. Kontakt Idrettsreiser.no ved spørsmål.

  Endring av flytider/reiserute fra flyselskapets side: Flyselskapene kan komme med endring av tider og i noen tilfeller også reiseruter. Når billettene er utstedt vil flyselskapet komme med en alternativ reiserute. I noen tilfeller kan en rute bli lagt ned og da vil man få tilbud om refusjon av billetten. Idrettsreiser.no er ikke ansvarlig for disse endringene, men vi er ansvarlig for å informere kundene om disse endringene. Informasjon om dette vil sendes til den oppgitte epostadressen.

  Avbestilling: Om du ønsker å avbestille din billett, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Hvis avbestillingen må gjøres umiddelbart, kontakt flyselskapet. Vi anbefaler at alle våre kunder tegner en avbestillingsforsikring samtidig med reisen..

 

Sist redigert mandag, 04 april 2016 12:31
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang